Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Üdvözöljük kedves Vásárlóinkat!

A Plusz Unio Kft. Baja és vonzáskörzetének egyik legnagyobb és dinamikusan fejlődő ital-kiskereskedelmi vállalata, mely eddigi több mint 20 éves (1995-ben alapított) működése során komplex értékláncot alakított ki, illetve az ellátási lánc egyik fontos szereplőjeként, a végfogyasztók magas szintű kiszolgálása mentén optimalizálta folyamatit. A vállalat menedzsmentje több évtizedes szakmai múltra tekint vissza, mely széles és mély ismeret szintén elősegítette a vállalat fejlődési pályájának megőrzését, illetve a több millió értékesített italáru értékesítésével párhuzamosan vásárlóink maximális elégedettségét.

Vállalatunk felismerve az online értékestésben rejlő, a végfogyasztók még magasabb szintű kiszolgálását lehetővé tevő kényelmi funkciókat, működésünket kiterjesztettük az online kereskedelem területére. Az online térben történő megjelenéssel párhuzamosan, folyamatosan törekszünk az értékesített termékkörök kiterjesztésére, illetve bővítésére, a legkedvezőbb árképzés mellett.

Vállalatunk stabil beszállítói háttere garantálja a forgalmazott termékek rendelkezésre állását, minőségét, illetve a legkedvezőbb árképzést, melyek az elmúlt több mint 20 évben is hozzájárultak vásárlóink maximális elégedettségéhez.

 

Bajai ital mintaboltunk

A bajai ital mintaboltunk Baja településének és vonzáskörzetének egyik legnagyobb ital-kiskereskedelmi egysége, ahol több mint 20 éve állunk vásárlóink rendelkezésére. Az üzlet az évek során számos bővítésen esett át, az italáruk értékesítésére szolgáló eladótér és raktár a többszörösére nőtt.

 

Üzemeltető

Cégnév : Plusz Unio Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye : Magyarország (HU) 6500 Baja, Dózsa György út 97.
Cégjegyzékszám : 03-09-103538
E-mail elérhetőség: info@italkapu.hu
Telefonos elérhetőség: +36 30 345 3303 vagy +36 30 647 1299 
Adószám: 11371274-2-03

 

 

Legyen Ön is a több ezer elégedett vásárlóink között, élvezze az online italrendelés minden előnyét.

Kellemes vásárlást kíván a Italkapu csapata.