Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Széchenyi 2020

A kedvezményezett neve:

Plusz Unio Üdítőital Gyártó és Kereskedelmi Kft.

A projekt címe:

Tevékenységi kör bővítésére irányuló teljesen új webshop létrehozása

Gyakornoki program pályakezdők támogatására

A szerződött támogatás összege:

6,01 millió forint

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt bemutatása:

A Plusz Unio Kft. Baja és vonzáskörzetének egyik legnagyobb és dinamikusan fejlődő ital-kiskereskedelmi vállalata, mely eddigi több mint 20 éves (1995-ben alapított) működése során komplex értékláncot alakított ki, illetve az ellátási lánc egyik fontos szereplőjeként, a végfogyasztók magas szintű kiszolgálása mentén optimalizálta folyamatait.

Vállalatunk felismerve az online értékestésben rejlő, a végfogyasztók még magasabb szintű kiszolgálását lehetővé tevő kényelmi funkciókat, működésünket kiterjesztettük az online kereskedelem területére. Az online térben történő megjelenéssel párhuzamosan, folyamatosan törekszünk az értékesített termékkörök kiterjesztésére, illetve bővítésére, a legkedvezőbb árképzés mellett.

A gyakornoki programban 2 fő bevonásával új webshop létrehozását valósítjuk meg. A fejlesztés során a gyakornoki munkához szükséges eszközök beszerzése megvalósult: 2 db  komplett munkaállomás ( Dell típusú számítógépek, monitorok,billentyűzet), web szerver, switch, Canon lézernyomtató és 2 db Huawei P8 Lite okostelefon segíti a tevékenységet. 

Az eszközök beszerzése 2017. december 31-ig bezárólag megtörtént.

Tervezett befejezési dátum:

2018.05.15

A projekt azonosítószáma:

GINOP - 5.2.4-16-2016-00922